Καράμπελας: Μια μοναδική ατμόσφαιρα που δεν έχω ξαναζήσει

Καράμπελας: Μια μοναδική ατμόσφαιρα που δεν έχω ξαναζήσει

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Βίρτσμπουργκ έφερε την πρόκριση στους 8 του BCL, με τον Καράμπελα να μιλά για την ατμόσφαιρα και την ομάδα. Η ΑΕΚ επικράτησε της Βίρτσμπουργκ με 84-77, σε μια έντονα συναισθηματική αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του Basketball Champions League (BCL). Ο Ζώης Καράμπελας, παίκτης της Ένωσης, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την επιτυχία που εξασφάλισε την πρόκριση της ομάδας στους 8 της διοργάνωσης.

Η νίκη ήταν κατάθεση ψυχής, ενώ τόνισε ότι δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο δυνατή ατμόσφαιρα, όπως αυτή της χθεσινής βραδιάς. Ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα, αναλύοντας τις ομοιότητες και τις διαφορές με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καράμπελα περιλαμβάνουν:

Για την ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου, επεσήμανε πως η ομάδα αφιέρωσε χρόνο στο ημίχρονο για να αναγνωρίσει τα λάθη της και να βελτιώσει την αμυντική της προσέγγιση.

Η στήριξη του κόσμου αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο Καράμπελας ανέφερε πως «ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης μας» και πως χωρίς αυτούς η νίκη ίσως να μην είχε επιτευχθεί.

Τέλος, σχολίασε την περσινή χρονιά, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον: «Η ομάδα δεν έχει φτάσει το ταβάνι της. Έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα».

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play