Καρβάλιο: «Καλό βήμα στην καριέρα μου o Ολυμπιακός, είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε τίτλους»

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και για τους νέους του στόχους με την ομάδα μίλησε ο Ζοάο Καρβάλιο, στην κάμερα του Olympiacos TV.

Ο Πορτογάλος δήλωσε στο Olympiacos TV:

propoli

«Γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα πολύ γνωστή στην Πορτογαλία, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, στον καθένα θα άρεσε να παίξει μια μέρα στον Ολυμπιακό. Κάνοντας μια βόλτα στο στάδιο βλέπω τα ονόματα που έχουν περάσει από εδώ, ονόματα πολύ μεγάλα του ποδοσφαίρου.

Θέλω κι εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου. Το να έρθω εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, καθώς πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Ρώτησα πολύ κόσμο πριν έρθω και όλοι μου είπαν καλά πράγματα για την Ολυμπιακό κι έτσι ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρθηκε για μένα, έχω έρθει για να βοηθήσω και έτσι νιώθω πολύ καλά που έχω κάνει αυτό το βήμα. Όταν έρχεσαι στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι πάντα να κατακτάς τίτλους, όλοι αυτό θέλουμε, το ίδιο και εγώ.

Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να βλέπω τους τίτλους που κατέκτησα με την ομάδα, γιατί είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε τίτλους.

Φίλοι του Ολυμπιακού, είναι όμορφο που βρίσκομαι εδώ, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τόσο μεγάλους φιλάθλους όπως είστε εσείς. Θέλω να σας δω στο γήπεδο σύντομα και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε πολλά όμορφα πράγματα μαζί».

Δείτε επίσης: Και επίσημα επιστροφή Μάντεν στον ΠΑΟΚ

Loading