ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καστοριά: Στο Άργος Ορεστικό η διοργάνωση του 8ου Rally Greece Offroad, παρουσία Αυγενάκη (pics)

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να είναι στο Άργος Ορεστικό, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας την πρωτοβουλία για τον 8ο Διεθνή Αγώνα Αυτοκινήτων Rally Greece Offroad.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη:

propoli

Στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς η διοργάνωση του 8ου Rally Greece Offroad

Στο Άργος Ορεστικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου διεξάγεται ο 8ος Διεθνής Αγώνας Αυτοκινήτων Rally Greece Offroad.

Στην περιοχή βρίσκεται η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία.

Ο αγώνας, μάλιστα, θα αξιολογηθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως «Υποψήφιος για το FIA European Baja Cup».

Με περισσότερες από 50 συμμετοχές από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο αλλά και Ελλάδα,  η Καστοριά γίνεται το επίκεντρο όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς «offroad» σκηνής.

Οι συμμετέχοντες, που φιλοξενούνται σε αυτή την ακριτική γωνιά της χώρας, αγωνίζονται σε ειδικές διαδρομές, απολαμβάνουν τα πανέμορφα τοπία της Δυτικομακεδονικής γης και υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα. 

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Στόχος μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να ενταχθεί στις λίστες των διεθνών συναντήσεων και να αποτελέσει παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Στηρίζουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ευχόμαστε να έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Δείτε επίσης: Μπάγερν Μονάχου: Νέο συμβόλαιο ως το 2023 ο Καμερουνέζος επιθετικός, Τσούπο-Μότινγκ

Loading