Καστρίτης: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στη Media day για το παιχνίδι κόντρα στην Ούλμ, τονίζοντας πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε: 

propoli

Για το αυριανό παιχνίδι: «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος, πολύ ποιοτική ομάδα, αθλητική ομάδα τους αρέσουν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε  το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Σανόγκο: «Θα την διαχειριστούμε όπως διαχειριζόμαστε την απουσία κάθε τραυματία, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε να διαχειριστούμε μία τέτοια απουσία, τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Ίσμαελ θα δώσουν το 100% και θα παίξουν και γι’ αυτόν».

Δείτε επίσης: Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Loading