Καταγγελία από τον Βράνιες για προσπάθεια δωροδοκίας πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Διαψεύδει η Ένωση

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος τόνισε ότι πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το 2018, τον είχε προσεγγίσει ατζέντης παικτών από την Σερβία προκειμένου να στήσει την αναμέτρηση.

Ο παίκτης, σύμφωνα με τα όσα είπε, ενημέρωσε τόσο την ομάδα όσο και το σωματείο, με την ΠΑΕ ΑΕΚ ωστόσο να διαψεύδει το γεγονός λίγη ώρα μετά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Εχει συμβεί ποτέ κάποιος να σας προσφέρει χρήματα για να στήσετε παιχνίδι;

– «Είχα αυτή την εμπειρία όταν έπαιζα για την ΑΕΚ. Καθόμουν στο σπίτι μου ένα βράδυ, το τηλέφωνο χτύπησε. Ήταν ένας ατζέντης ποδοσφαιριστών από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν καλά. Ηταν ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα το σωματείο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε».

Σας πρόσφερε κάτι ξεχωριστό;

– «Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευχάριστη συνομιλία και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποι του θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα για μένα. Τους είπα, ελάτε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Φοβήθηκες;

– «Δεν φοβόμουν καθόλου, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να χάσουν, όχι εγώ».

Έχετε μιλήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, διευθυντές; Ποιες είναι οι εμπειρίες τους;

– «Δεν μίλησα πολύ, γιατί ειλικρινά δεν με νοιάζει ποτέ. Για μένα, τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη ζωή. Δεν είναι το να πάρεις χρήματα. Θα πωλούσες τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τον προπονητή σου, τους οπαδούς που προσφέρουν στήριξη στους παίκτες. Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα έκανα αυτό».

Η διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Δεν είχαμε ποτέ ενημέρωση για τέτοιο θέμα, από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ή από οποιονδήποτε άλλον. Πραγματικά πρώτη φορά το ακούμε»

Δείτε επίσης: Η συντριβή φέρνει αλλαγές ενόψει ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ