Κατερίνα Στεφανίδη: « Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με επηρέασε» (vid)

Δηλώσεις έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τον τελικό του άλματος επί κοντώ στον οποίο κατάλαβε την 4η θέση – Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρθηκε στα ατομικά της λάθη που της στέρησαν μια θέση στο βάθρο

«Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο, φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκα. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Ήρθα με την έκτη καλύτερη επίδοση και βγήκα τέταρτη. Το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι ξέρω πόσο καλά είμαι και δεν το έδειξα. Τα θαλάσσωσα, έκανα πολλά τεχνικά λάθη.

Κουράστηκα από τις συνεχόμενες προσπάθειες. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Έκανα ένα δύσκολο αγώνα. Με τιμά πάρα πολύ που έφτασα στα 4.80μ, μετά από τόσες προσπάθειες σε χαμηλότερα ύψη». είπε η Ελληνίδα αθλήτρια σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στον σημερινό αγώνα και συνέχισε:

«Άλλαξα κοντάρι γιατί δυσκολευόμουν με το τρέξιμο και με άγχωσε λίγο αυτή η επιλογή. Λίγο βιαστήκαμε ίσως να ανεβάσουμε κοντάρι, θα μπορούσε να είχε πάει αλλιώς ο αγώνας. Έφτασα στην καλύτερή μου φετινή επίδοση. Είμαι πολύ καλά και έτοιμη για επίδοση πάνω από το πανελλήνιο. Σήμερα δεν βγήκε. Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με επηρέασε».

«Είχε πολλή ζέστη και υγρασία. Πολύ διαφορετικές συνθήκες. Ο τελικός είναι πολύ διαφορετικός από τον προκριματικό. Στα προκριματικά θες να μην χάσεις, στον τελικό μπαίνεις προσπαθώντας να κερδίσεις. Διαφορετική αίσθηση»

 «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μου έχετε δόση πολλή αγάπη. Θα ήθελα να είχα φέρει ένα μετάλλιο. Εύχομαι σύντομα να τελειώσουν οι φωτιές στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον» είπε κλείνοντας.

Δείτε τις δηλώσεις:

Δείτε επίσης: Τόκιο – Επί κοντώ: Η Νικόλ Κυριακοπούλου ολοκλήρωσε 8η τον αγώνα