Στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου η Πιαστ Γκλίβιτσε βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν κι ενώ έχουν διεξαχθεί έξι αγωνιστικές
Παίκτης της Πιαστ Γκλίβιτσε είναι από την Παρασκευή επισήμως ο Αλέξανδρος Κατράνης.
Η ομάδα της Πολωνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο σύλλογος έως το καλοκαίρι του 2024.
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Κατράνης έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (Μαριτίμο, Πάντερμπορν, Χατάισπορ, Κροτόνε, Χιμπέρνιαν). Ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο πολωνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας στην κάτοχο του τίτλου του 2019.
Στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου η Πιαστ Γκλίβιτσε βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν κι ενώ έχουν διεξαχθεί έξι αγωνιστικές.
Την περασμένη σεζόν ο Έλληνας αμυντικός αγωνιζόταν ως δανεικός στην Χατάισπορ (Τουρκία), όπου σε 24 συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.
- Σοκ στην Ευρώπη: ο ΟΦΗ τρελαίνει την Ευρώπη με 2-0 επί της Χοφενχάιμ
- Νέα Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας: Ελληνικός Χρυσός και ΔΥΠΑ στο Στρατώνι
- Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Στη Νέα Υόρκη ο Κυρ. Μητσοτάκης με επενδύσεις, επαφές και ομιλία στον ΟΗΕ
- Europa League: Η Σάλτσμπουργκ ξεκίνησε με το δεξί στη Σόφια
- Καμία επίσημη πρόταση από το ΝΒΑ για συνεργασία με τη EuroLeague
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
