Κι όμως! Εξαφανίστηκε η συνέντευξη του Μαντί Καμαρά!

Σάλο προκάλεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά με τις δηλώσεις του στις οποίες στοχοποίησε τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας ότι θέλει να ανανεώσει στους «ερυθρόλευκους» για να τον πουλήσει στην άλλη του ομάδα τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίγο μετά την αναπαραγωγή της από το SDNA στο ελληνικό κοινό, η συνέντευξη του Μαντί Καμαρά σε αφρικανικό Μέσο, εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο!

propoli

Το μήνυμα που βγαίνει σε όσους ακολουθήσουν το link με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μαντί Καμαρά είναι «error 404, η σελίδα που ζητάτε δεν υπάρχει ή αφαιρέθηκε».

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού είχε πει:

«Έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του. Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Με δεδομένο αυτό, εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να με μπλοκάρουν από το να φύγω! Το έκαναν ακόμα και με την Ρόμα, ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα λοιπόν είμαι στην θέση, όπου μπορώ να αποχωρήσω ως ελεύθερος».

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι ο Ολυμπιακός πιέζει τον Καμαρά χρησιμοποιώντας τον όλο και λιγότερο ενώ πλέον γίνεται αλλαγή πολύ πιο συχνά. Δεν αποκλείεται βέβαια να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα.

Δείτε επίσης: Ο Μαρχέφκα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο Πούτρος στο Άρης – ΠΑΟΚ

Loading