Ο σύλλογος, σύμφωνα με το «Kicker», απορρίπτει το ενδεχόμενο ανανέωσης για περισσότερα από δύο χρόνια, καθώς και αύξησης του μισθού.
Η Μπάγερν θα επέτρεπε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φύγει στο τέλος της φετινής σεζόν, έναντι ποσού όχι μικρότερου των 40 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει σήμερα το γερμανικό περιοδικό «Kicker».
Ο 33χρονος Πολωνός διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και έως τώρα η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ο Λεβαντόφκσι θα το εξαντλήσει και θα γίνουν συζητήσεις για την ανανέωσή του.
Ωστόσο, ο σύλλογος, σύμφωνα με το «Kicker», απορρίπτει το ενδεχόμενο ανανέωσης για περισσότερα από δύο χρόνια, καθώς και αύξησης του μισθού.
Η Μπάγερν ακολουθεί την τακτική να μην ανανεώνει τα συμβόλαια παικών άνω των 30 ετών, για περισσότερα από δύο χρόνια.
Με τον Λεβαντόφσκι, που έχει σημειώσει 47 γκολ σε 42 αγώνες με τη Μπάγερν την τρέχουσα σεζόν, έχει «συνδεθεί», σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα.
Δείτε επίσης: 4:20 – Τι είναι και πως γιορτάζεται η ημέρα της Κάνναβης
- Φιλ Κόλινς: Ο αγώνας με την υγεία και η κληρονομιά του στον κόσμο της μουσικής
- Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων στην Χαλκίδα για υπόθεση βιασμού
- Τουρκία: Έρευνα σε βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου για πλαστογραφία πτυχίου
- ΔΙΠΑΕ: Πολιτιστικά δικαιώματα στο επίκεντρο διαδικτυακής ημερίδας
- Η Πάμελα Άντερσον αποκαλύπτει το πάθος της για τις πίκλες!