Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομα της Μίλαν για να ξεγελούν γονείς με σκοπό να τους προσελκύσουν σε ένα παιδικό ποδοσφαιρικό καμπ
Με το πρόσχημα της διοργάνωσης παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ υπό την επίβλεψη παραγόντων της φημισμένης ιταλικής Μίλαν, φέρονται πως εξαπάτησαν τρεις γονείς στη Θεσσαλονίκη, από τους οποίους απέσπασαν συνολικά 2000 ευρώ για τη συμμετοχή των ανήλικων παιδιών τους στην υποτιθέμενη εκδήλωση.
Ως δράστες εμφανίζονται ένας 50χρονος και μία 39χρονη, ιδιοκτήτες εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών event, που -σύμφωνα με την αστυνομία- διαφήμιζαν το περασμένο καλοκαίρι, μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων, τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Κιλκίς.
Όταν οι ανυποψίαστοι γονείς διαπίστωσαν ότι οι παράγοντες των «ροσονέρι» ήταν επινόηση των διοργανωτών, απευθύνθηκαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν την εις βάρος τους απάτη.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική δομή ο 24χρονος πατροκτόνος
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές