Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχεδιάζει τις κινήσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με τον Οτάβιο να είναι κοντά στην Λίβερπουλ.
Ο 27χρονος Πορτογάλος διεθνής μέσος θέλει να φύγει από την Πόρτο και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», καθώς ο Χέντερσον είναι στο τέλος της καριέρας του και εισηγήθηκε την απόκτηση του Οτάβιο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το καλοκαίρι του 2025 και με 40 εκατ. ευρώ οι «δράκοι» θα συναινέσουν στην παραχώρηση του.
Στο μεταξύ ο Κλοπ θέλει να έχει περισσότερες λύσεις και στο χώρο της άμυνας και κατέθεσε πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Τορίνο για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Serie A και ήταν στα πλάνα της Λίβερπουλ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε η Τορίνο απάντησε αρνητικά.
Δείτε επίσης: Πονοκέφαλος στην Μαρσέιγ: Εκτός πρωινής προπόνησης ο Μίλικ σύμφωνα με τους Γάλλους
- Σπρίνγκφιλντ: Μήνυση κατά νεοναζί για ρητορική μίσους εναντίον Αϊτινών μεταναστών
- Τραμπ: Σχεδιάζει να ανακαλέσει τις άδειες ασφαλείας του Μπλίνκεν και του Σάλιβαν
- Κίνα: Πάνω από 30 αγνοούμενοι θάφτηκαν ζωντανοί σε κατολίσθηση
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κατηγορεί το καρτέλ Σιναλόα για έλεγχο του ELN
- Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη ζητούν μελέτη για την ανταγωνιστικότητα του τραπεζικού τομέα