Η Λίβερπουλ δεν είχε άλλα περιθώρια στη χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής με την Αστον Βίλα και επικράτησαν με 2-1.
Έστω και δύσκολα οι «κόκκινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν στο «Βίλα Παρκ» με 2-1, «έπιασαν» προσωρινά τους «πολίτες» στην κορυφή και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League ελπίζουν σε «γκέλα» της Μάντσεστερ Σίτι σήμερα το βράδυ απέναντι στη Γουλβς στο «Μολινό».
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση των παικτών του, αλλά και για τον Ερλινγκ Χάαλαντ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι:
«Ηταν μία τεράστια εμφάνιση στα μέσα Μαΐου. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν την ίδια σκέψη με εμένα. Συνεχίζουμε να καταδιώκουμε σαν τρελοί την Μάντσεστερ Σίτι.
Ξέρουμε πως χρειάζεται να κάνουμε μόνο νίκες. Ο Μανέ είναι μηχανή, του το είπα μετά τον αγώνα. Είναι τεράστιος παίκτης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Χάαλαντ και τόνισε: «Πόσο καλύτερους τους κάνει; Πολύ. Δυστυχώς είναι μία μεγάλη μεταγραφή για τη Σίτι. Είναι πραγματικά θηρίο μέσα στην περιοχή».
Δείτε επίσης: Τα σημερινά (11/5) αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο
- Βατικανό: Κρίσιμες στιγμές για τον Πάπα Φραγκίσκο και ο καρδινάλιος που βρίσκεται κοντά του