Κονέ, Παπαδημητρίου και Δημητριάδης ξανά στα γήπεδα

Απαλλάχθηκαν από τις ποινές που τους είχαν επιβληθεί

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέτρεψε την ποινή που είχε επιβληθεί στους Παναγιώτη Κονέ, Βασίλη Δημητριάδη και Γιάννη Παπαδημητρίου από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα του «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ (Παπαδημητρίου), τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης (Κονέ) και τον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος (Δημητριάδη), καθώς και τον Χρήστος Παπαδημητρίου.

Η Επιτροπή δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ κι δεν εφάρμοσε την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας για τις αποδιδόμενες εξυβριστικές πράξεις στους προαναφερόμενους. Ίσα ίσα, επέβαλε στους Γιάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου, ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για έναν μήνα.

Τα πρόστιμα

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά από μέρους Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου «για την υπό στοιχεία 1β πράξη» και άλλα 5000 για υβριστική συμπεριφορά των Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου «για την υπό στοιχεία 2β πράξη», με το συνολικό πρόστιμο να ανέρχεται σε 7.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com