Κοντά σε κεντρικό χαφ ο Παναθηναϊκός

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, στις θέσεις του κεντρικού χαφ και του εξτρέμ, που έχει υποδείξει ο Λάζλο Μπόλονι, φαίνεται πως δεν θα αργήσει άλλο η πρώτη κίνηση απ’ την πλευρά των «πράσινων».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Πιέρ Ντρεοσί έχει καταλήξει στο βασικό στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και μάλιστα οι συζητήσεις με τη συγκεκριμένη πλευρά είναι πια σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Σε σημείο που να θεωρείται πολύ πιθανό να «κλειδώσει» η μεταγραφή ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους εξτρέμ, ο Στίβεν Μεντόσα της Αμιάν είναι ο «εκλεκτός» του Γάλλου general manager του Παναθηναϊκού, όμως για να μπορέσει να καλυφθεί το συμβόλαιο του διεθνούς Κολομβιανού winger θα πρέπει πρώτα να «αδειάσει» χώρος στο ρόστερ και στο μπάτζετ, με την αποχώρηση του Γιασίν Αγιούμπ. Κι εκεί πιθανότατα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες ακόμα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο…
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
 

©Πηγή: amna.gr