Κοσμάς σε Κούγια: «Να τα κάνεις αυτά στα πρωϊνάδικα με την Φαίη Σκορδά»

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των play offs της Λίγκας, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, προσπάθησε να προκαλέσει ένταση και να κατηγορήσει την ΑΕΚ καθώς και άλλες ομάδες για ευνοϊκή μεταχείριση από τη διαιτησία.

Ο Κούγιας αναφέρθηκε επίσης σε αδικίες που υφίστανται οι άλλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας και ο Βόλος, καθώς και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

propoli

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, η προσπάθεια του Κούγια να προκαλέσει αναστάτωση διακόπηκε μόνο όταν επενέβη ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς.

Παρόλο που η διαδικασία κλήρωσης δεν προέβλεπε τοποθετήσεις, ο Κοσμάς απάντησε με σθένος στις κατηγορίες του Κούγια, θέτοντας τέλος στο σκηνικό.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ του συνέστησε σε έντονο ύφος «αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι».

«Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι», του είπε ακόμη.

«Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλεον, αλλά θα το χωνέψετε», ήταν ακόμη μία τοποθέτησή του.

Από πλευράς ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε το περιστατικό με το χαρτονόμισμα που πέταξε ο Αλέξης Κούγιας ξεστομίζοντας χυδαιότητες.

Ο Γιώργος Κοσμάς πήρε το 50άρικο, το έσκισε και του πέταξε τα κομμάτια λέγοντας «κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ΑΕΚ μετά το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μάζεψε τα κομμάτια από το σκισμένο 50άρικο.

Δείτε επίσης: Κλήρωση playoffs Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Loading