Κούδας για Κωνσταντέλια: «Η πάσα του με ανατριχιάζει»

«Είναι τεράστιο ταλέντο, μου θύμισε το δικό μου ξεκίνημα» ανέφερε ο κ. Κου΄δας.

Το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια έπλεξε ο Γιώργος Κούδας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο «Μεγαλέξανδρος» μίλησε στο Metropolis Fm 95,5 και έκανε λόγο για τεράστιο ταλέντο.

«Είναι τεράστιο ταλέντο, μου θύμισε το δικό μου ξεκίνημα. Το θέμα είναι η διαχείριση σαν προσωπικότητα, αυτό που δείχνει μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται διάρκεια. Θα χρειαστεί δουλειά και θα τον βοηθήσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα σε αυτόν τον τομέα».

Παράλληλα θέλησε να του δώσει και μια συμβουλή λέγοντάς του:

«Μιλάμε για παίκτες που έρχονται και φεύγουν μετά από λίγα χρόνια, αλλά ο Γιάννης είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας. Να βάλει ωτοασπίδες να μην ακούει τις σειρήνες και ιδιαίτερα σήμερα που μετά από κάθε παιχνίδι ανεβαίνει η χρηματιστηριακή του αξία. Όταν σε παίρνει η κάμερα και τινάζεις την κακοτυχία, θα πρέπει και ο ίδιος να βελτιώσει τα τελειώματά του, γιατί ήταν άψυχα και χρειάζεται να το βελτιώσει.

Η πάσα του Κωνσταντέλια με ανατριχιάζει, την βλέπω και μου θυμίζει εμένα, είναι πάσα που χρειάζεται να ξέρεις τριγωνομετρία. Θα πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες του και με τη βοήθεια της τεχνικής ηγεσίας, καθώς μπορούν μέσα από ανάλυση να δουν τα σημεία αυτά. Εγώ χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να βελτιωθώ και να φτάσω στο σημείο που ήμουν».

Για το ενδεχόμενο παραχώρησης του επεσήμανε: «Στα έξι χρόνια που ήμουν και είμαι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Οι καλοί παίκτες ψήνονται στις μεγάλες ομάδας, ψάχναμε δεκάρι, να το δεκάρι! Αν τον δώσουμε τώρα, τι θα κερδίσουμε; Τα λεφτά; Και μετά τα ίδια λεφτά θα τα δώσουμε για να πάρουμε άλλο δεκάρι».

Δείτε επίσης: Έτσι «πάτησε» τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)