Κρίστιαν Έρικσεν: Ανακούφιση για τη θεαματική βελτίωσή του, πιθανό και το εξιτήριο την Τρίτη!

Παραπάνω από ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του Δανού, Κρίστιαν Έρικσεν, που “πάγωσε” σύσσωμο τον πλανήτη και όχι μόνο την ποδοσφαιρική κοινότητα με την κατάρρευσή του σε αγώνα του EURO.

Ο αρχηγός της Δανίας, Σιμόν Κιάερ και ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης το συμπαίκτη τους και δήλωσαν άκρως ανακουφισμένοι από τη θεαματική βελτίωση της κατάστασής του.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό οτι οι γιατροί ανέφεραν πως ο Έρικσεν ενδέχεται να πάρει εξιτήριο ακόμη και αύριο Τρίτη.

«Ήταν πραγματικά ωραίο να τον βλέπω να χαμογελάει. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Γνωρίζω τη γυναίκα και τα παιδιά του, είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι υπερήφανος που έχω τον Κιάερ για αρχηγό, δεν μου εκπλήσσει αυτό που έκανε που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον Κρίστιαν» δήλωσε ο Κάσπερ Σμάιχελ στα ΜΜΕ της Δανίας, τη στιγμή που ο προπονητής των Δανών, Κάσπερ Χιούλμαντ επεσήμανε από την πλευρά του:

«Με τον τρόπο του μας είπε ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης με το Βέλγιο. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για όλα τα παιδιά, για όλη την Εθνική Ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν, φιλοτεχνήθηκε ένα γκράφιτι σε τοίχο, με το όνομα του Δανού ποδοσφαιριστή και ένα συνοδευτικό μήνυμα που τονίζει «Ένας για όλους, όλοι για έναν».

Δείτε επίσης: UEFA για απόφαση να συνεχιστεί το Δανία – Φιλανδία μετά την κατάρρευση Έρικσεν: «Οι ομάδες ζήτησαν να συνεχιστεί το ματς»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ