Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα θετικό δείγμα κορονοϊού, πριν από τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.
Στα τεστ που διενεργήθηκαν στην ομάδα βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα, χωρίς όμως να διεκρινίζεται αν αυτό έχει να κάνει με παίκτη ή με μέλος του τεχνικού επιτελείου.
Η ανακοίνωση: «Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκε ένα θετικό δείγμα. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωση του ο σύλλογος της Αρκαδίας.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Κόντρα υπουργείου παιδείας –εκδοτών: Για τα ψηφιακά συγγράμματα, ο κίνδυνος για τους φοιτητές
- Ντόναλντ Τραμπ: Πόσο εφικτή είναι η Ριβιέρα στη Γάζα – Οι προθέσεις του αμερικανού προέδρου
- Drones και τεχνητή νοημοσύνη: Το νέο εργαλείο των εμπόρων ναρκωτικών
- Πώς θα διαμορφωθεί ο κόσμος το 2035; Αναπόφευκτος ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;
- Η ανάγκη για βιώσιμη χρηματοδότηση καινοτομίας στον τομέα του καρκίνου
- Κορονοϊός: Ίσως περισσότερες ζωές να είχαν σωθεί; Οι συνέπειες από τις χώρες που δεν εφάρμοσαν lockdown