Κυριάκος: «Το θέμα του Καυτατζογλείου έχει οσμή… σαμποτάζ»

Στην εφημερίδα «Documento» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος μίλησε για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και το Καυτατζόγλειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της αναμονής του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίσει εν πολλοίς το είδος του γηπέδου που θα μπορέσει να κατασκευαστεί στην Τούμπα στη θέση του υπάρχοντος. Η ελληνική γραφειοκρατία δεν είναι και ο γρηγορότερος οργανισμός. Από την πλευρά μας έχει εγκριθεί ο «οδικός χάρτης» των ενεργειών μέχρι και την παράδοση του γηπέδου, ο οποίος ασφαλώς και επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν ξέρω αν μιλάμε για μπλοκάρισμα ή για καθυστέρηση, θέλω να πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Ωστόσο το ΠΔ θα μπορούσε να έχει ήδη εκδοθεί».

Για την εξαγγελία του πρωθυπουργού, κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, αναφορικά με το γήπεδο, ανέφερε:

«Θεωρούμε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ έδωσε την πραγματική διάσταση. Και παρότι η ίδια εξαγγελία έγινε περίπου και πέρυσι, θα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της πολιτείας ως το τέλος της χρονιά».

Για το αν η οικογένεια του ΠΑΟΚ νιώθει αδικημένη καθώς η πολιτεία έχει βοηθήσει για το γηπεδικό την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ανέφερε:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα νιώσει αδικημένη αν δεν εφαρμοστούν αναλογικά όσα έχουν προσφερθεί στις υπόλοιπες ομάδες. Και πολύ περισσότερο η Θεσσαλονίκη θα εξακολουθήσει να νιώθει αδικημένη από την απουσία πραγματικών έργων ανάπτυξης και υποδομής».

Για την ανακατασκευή του Καυτανζογλείου μέχρι να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα και γιατί έγινε σήριαλ:

«Αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας και έχει οσμή συνειδητού σαμποτάζ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αναβαθμίσει το παραπαίον Καυτανζόγλειο, να το παραδώσει ανανεωμένο στην κοινωνία της πόλης και να το χρησιμοποιεί στους εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Το λογικό θα ήταν η πολιτεία να ψάχνει εμάς αντί εμείς να ψάχνουμε επιτροπές και υποεπιτροπές για να συμφωνηθούν τα αυτονόητα».

Σε ερώτημα για το αν ο κ.Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να βοηθήσει στο λίφτινγκ στο Καυτανζόγλειο, ανέφερε:

«Είναι ξεκάθαρη η αρμοδιότητα της ΓΓΑ και σας περιέγραψα την απροθυμία που είναι εμφανής».

Δείτε επίσης: Πρόγραμμα γεμάτο… ντέρμπι

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr