Λακαζέτ: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις για το μέλλον μου»

Ανοικτός σε προτάσεις για το μέλλον του είναι ο Αλεξάντρ Λακαζέτ το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου και θα είναι ελεύθερος.

Αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο 30χρονος άσος, μίλησε στο «Canal Football Club», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

propoli

«Πρέπει να σέβεσαι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι και τους συνεργάτες σου. Εκτιμώ την παρουσία μου εδώ, εκτιμώ τους φιλάθλους και για εμένα, είναι ένας τρόπος να τους επιστρέψω τον σεβασμό και την στοργή που έχουμε μεταξύ μας.

Θέλω να αφήσω μια καλή εικόνα στον σύλλογο. Εάν εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Champions League, όπου δεν ήμασταν σχεδόν για πέντε χρόνια, η αποστολή μου θα εκπληρωθεί. Εάν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Άρσεναλ την επόμενη σεζόν; Όλα είναι πιθανά.

Είμαι σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Δεν διέκοψα ποτέ επαφή με την Λιόν από τότε που έφυγα. Προσπαθώ να επιστρέφω στον σύλλογο μία ή δύο φορές το χρόνο για να δω το ιατρικό επιτελείο, γιατί είμαστε πολύ κοντά.

Λοιπόν, ναι, τώρα που στην Λιόν ξέρουν ότι είμαι ελεύθερος, ήθελαν πληροφορίες. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, πέρασε πολύς καιρός που δεν έχω παίξει στο Champions League και μου λείπει. Εξάλλου, τίποτε δεν είναι αδύνατο στην ζωή. Αλλά θα είναι λίγο πιο περίπλοκο». 

Δείτε επίσης: Λίβερπουλ: Ανανεώνει ο Σαλάχ και ακολουθεί η περίπτωση του Μανέ

Loading