Λεσόρ: Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το Άμπου Ντάμπι, ίσως και νωρίτερα

Λεσόρ: Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το Άμπου Ντάμπι, ίσως και νωρίτερα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λεσόρ μοιράζεται τις προσδοκίες του για επιστροφή. Ο Παναθηναϊκός σημείωσε εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με 85-70 κατά την 28η αγωνιστική της Euroleague, εδραιώνοντας τη θέση του στην τετράδα και βυθίζοντας τη Ρεάλ ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Στο ΟΑΚΑ, ο Ματίας Λεσόρ, που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι έτοιμος για να επιστρέψει νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά, καθώς μπορεί πλέον να περπατήσει. «Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μου λείπει το παιχνίδι, μου λείπει να είμαι εκεί έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του από τον Γιαννακόπουλο μετά τον τραυματισμό του, ανέφερε: «Ένιωσα εκπληκτικά. Ήταν η πρώτη φορά που τραυματιζόμουν, και ήταν πολύ ωραίο που μου έκανε αυτή την πρόταση».

«Δεν θέλω να βάλω πίεση στον εαυτό μου», πρόσθεσε αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Αν και δεν ήθελε να προσδιορίσει ημερομηνία επιστροφής, εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας: «Το ελπίζω, ακόμη και νωρίτερα».

Αν και το μυαλό του είναι έτοιμο, ο Λεσόρ τόνισε την ανάγκη για ρεαλισμό και υπομονή, δηλώνοντας: «Θα είμαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια, οπότε 2-3 εβδομάδες δεν θα αλλάξουν πολλά».

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play