Η οριστική διακοπή του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανάμεσα στη Λιόν και στην Μαρσέιγ, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του σταδίου «Γκρουπάμα», περίπου δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του αρχηγού των φιλοξενούμενων Ντιμίτρι Παγέ, ο οποίος χτυπήθηκε από μπουκάλι οπαδού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου.
Ο Παγέ έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει το κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στ΄ αποδυτήρια μετά από εντολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρουντί Μπουκέ.
«Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινωθεί, ο διαιτητής αποφάσισε να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια των παικτών δεν ήταν εξασφαλισμένη», είπε ο εκφωνητής του σταδίου.
- Τέξας: Στους 51 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Δεκάδες αγνοούμενοι και αταυτοποίητα θύματα
- Ιράν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του αγιατολάχ Χαμενεΐ μετά την κατάπαυση του πυρός
- Αγρίνιο: Τραγικό δυστύχημα με νεαρό θύμα σε μετωπική σύγκρουση
- Σοβαρές πλημμύρες στο Τέξας: Αγωνία για 27 αγνοούμενα παιδιά
- Στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό ο Λορέντσο Σιπιόνι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr