Ο Λούις Μπουφόν, ο μεγαλύτερος γιος του πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε ότι βλέπει το μέλλον του με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, την πατρίδα της μητέρας του, του μοντέλου Αλένα Σερέντοβα.
«Μίλησα για αυτό με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε ότι το να παίξω για την Τσεχία θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα και την εξέλιξή μου ως ποδοσφαιριστής», είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της τσεχικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FACR).
Ο 17χρονος εξτρέμ, γεννημένος στο Τορίνο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Serie B με την Πίζα στις 9 Μαρτίου, έφτασε στην Πράγα για προπόνηση με την εθνική ομάδα της Τσεχίας κάτω των 18 ετών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα τουρνουά στην Πορτογαλία.
«Με συμβούλεψε επίσης να παίξω για την Τσεχία, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα να εξελιχθώ ως παίκτης», συνέχισε ο νεαρός επιθετικός.
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, νικητής δέκα τίτλων Serie A με τη Γιουβέντους και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, παντρεύτηκε το μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιό Αλένα Σερέντοβα στην Πράγα το 2011. Το ζευγάρι, που έχει δύο γιους, χώρισε τρία χρόνια αργότερα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ