Η εισβολή της Ρωσίας οδήγησε στην αναβολή της επανέναρξης του ουκρανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τον Λουτσέσκου να τονίζει ότι θα παραμείνει στο Κίεβο.
Η αγωνιστική δράση στην Ukraine Premier League είχε σταματήσει από το περασμένο Δεκέμβριο, λόγω της χειμερινής διακοπής, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις η επανέναρξη της αναμένεται να καθυστερήσει.
Ο Ρουμάνος προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, δήλωσε, πάντως, πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας:
«Τα πάντα και το ποδόσφαιρο στην Ουκρανία έχουν σταματήσει. Δεν θα φύγω από το Κίεβο, δεν θα επιστρέψω στη Ρουμανία, δεν είμαι δειλός. Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησε από ανόητους να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Δεν το πίστευα ποτέ θα ξεκινούσε πόλεμο, αλλά δυστυχώς για όλους είναι πλέον τραγικό γεγονός», τόνισε σχετικά ο 76χρονος κόουτς σε ΜΜΕ της χώρας του.
Δείτε επίσης: NATO: Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής αύριο μέσω τηλεδιάσκεψης
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές