Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα στην Τούμπα
Με αυτογκόλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ απέφυγε την εντός έδρας ήττα και ταξιδεύει στην Κροατία για την πρόκριση
O ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-1, έχασε πληθώρα ευκαιριών ακόμα και για να ανατρέψει το σκορ αλλά εντέλει ισοφάρισε με αυτογκόλ της Ριέκα δευτερόλεπτα πριν την λήξη.
Αναλυτικά όσα είπε τεχνικός του ΠΑΟΚ στο OPEN:
Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:
«Δε μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το παιχνίδι είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο, μέχρι το πρώτο σουτ του αντιπάλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, είχαμε δεχτεί μια πίεση. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ριέκα ήρθε πάλι με μια κόντρα, είχαμε χάσει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και πιέσαμε».
Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι:
«Δε θέλω να μιλήσω για ποσοστά πρόκρισης. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση και θα πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο μας το ίδιο. Κυριαρχήσαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο και, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον αντίπαλο, θεωρώ ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι 3-1 ή και 4-1. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πολεμήσουμε πολύ, θα παλέψουμε για την πρόκριση και θα την πάρουμε».
Δείτε επίσης: UEFA: Οι υποψήφιοι για τα βραβεία των καλύτερων της χρονιάς (pics)
- Πεντάγωνο: Ο Τραμπ απομακρύνει τον αρχιστράτηγο και δύο ακόμα ανώτερους αξιωματικούς
- Η BMW αναβάλλει επένδυση 600 εκατ. στερλινών
- Ευρώπη: Η αποδιοργάνωση στο μπλοκ και η αναζήτηση ενιαίας φωνής
- Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 2-0: Στην κορυφή με τα γκολ των Όλμο και Φεράν
- Νίκη-ανατροπή για την Μπαρτσελόνα που επανέρχεται στην κορυφή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr