Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τις επαφές με τη Ρίβερ Πλέιτ και απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Αλβάρεζ ο οποίος θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στους πολίτες.
Ο 21χρονος διεθνής επιθετικός είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη του τα δύο τελευταία χρόνια.
Ο Αλβάρεζ είναι πρώτος σκόρερ τη φετινή σεζόν στην Αργεντινή, έχοντας 18 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Μπουένος Αϊρες.
Το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 22 εκατ. ευρώ και ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στο δυναμικό των «πολιτών» το προσεχές καλοκαίρι με πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Δείτε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι: Κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη για το 2021 σύμφωνα με το IFFHS
- Πεντάγωνο: Ανώνυμη δωρεά 130 εκατομμυρίων δολαρίων για την πληρωμή στρατιωτικών κατά τη διάρκεια της αναστολής της κυβέρνησης
- Ζωδιακές προβλέψεις: Τα do’s και don’ts για σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2025
- Ο 20χρονος Ατεκαμέ χαρίζει τον βαθμό στη Μίλαν στο νήμα
- Σημαντική νίκη της Ναντ στο Παρίσι με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί
- Σαν Φρανσίσκο: Οδηγός φορτηγού έπεσε με ταχύτητα σε βάση της ακτοφυλακής – Τραυματισμένος από πυρά αστυνομικών
![]()
