Μάντζιος: «Αντέχουμε το άγχος της κορυφής»

Για δίκαιο αποτέλεσμα, έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μετά το «τρίποντο» που πήρε ο Άρης στο Αγρίνιο, χάρη στο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

«Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Κάναμε το γκολ, είχαμε και προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 51χρονος τεχνικός και προσέθεσε: «Βγήκαμε αρκετές φορές μπροστά. Με μια καλύτερη απόφαση, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ. Σίγουρα το παιχνίδι θα ήταν πιο ήρεμο για εμάς στο τέλος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι δεν φάνηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ότι είχαμε αποχή 22 μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Και στη συνέχεια ο Μάντζιος σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που μας αρέσει. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή τη στιγμή, όλοι το θέλουμε αυτό το κίνητρο και μέχρι στιγμής αντέχουμε το όποιο άγχος προκαλεί η πρωτιά!».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

©Πηγή: amna.gr