Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα για όλους μας μέσα στο σύλλογο. Ήταν ένα σοκ. Σε μια περίοδο στην οποία η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της, τη σταθερότητά της. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλά αποτελέσματα» είπε αρχικά ο Μάντζιος, αναφερόμενος στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, και προσέθεσε: «Υπάρχει επόμενη ημέρα κι εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε.
Δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι να το αφήσουμε πίσω μας. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα».
Για το πόσο διαφορετική εικόνα περιμένει από τους παίκτες του στην Τούμπα σχολίασε: «Τα ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα αυτού και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πριν το παιχνίδι με τα Γιάννινα».
Και συμπλήρωσε: «Στα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας. Είναι θέμα το ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο, πέρα από τα κομμάτια τακτικής και σχεδιασμού που δουλεύουμε και πάνω σε αυτό δώσαμε μεγάλη έμφαση».
Όσο για τις πιθανές απουσίες από το παιχνίδι στην Τούμπα, ο Άκης Μάντζιος επεσήμανε: «Ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Έχουμε ένα κρούσμα που σίγουρα θα μείνει εκτός. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε ποιοι θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
Δείτε επίσης: Καινοτομεί ο ΟΦΗ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου
- Σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο: Όλη η ατζέντα της συνεδρίασης στο Μαξίμου
- Στο σφυρί το θρυλικό σκηνικό του Σέρτζιο Λεόνε στην Ισπανία: πωλείται το Western Leone για 1,6 εκατ. ευρώ
- Έκπληξη στις ΗΠΑ: Η Boeing αναλαμβάνει το μελλοντικό μαχητικό του αεροπορικού ναυτικού
- Ο Κομάντο γίνεται ο πιο μικρόσωμος νεοσύλλεκτος της Εθνικής Φρουράς του Μεξικού
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο σχεδιάζει νέα μείωση του αριθμού των ανώτατων αξιωματικών
![]()
