Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξελέγη σήμερα στην προεδρία της Super League για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού -αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ- ευχαρίστησε τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι είναι η στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά, καθιστώντας το ελληνικό πρωτάθλημα πρότυπο για τις άλλες χώρες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες» πρόσθεσε.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ