Το μήνυμα του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2022
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τα δικά του χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, λέγοντας πως «με τη δύναμη της πίστης μας και τη συνεχή διεκδίκηση για το καλύτερο, φτάνουμε σε καλύτερες μέρες».
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Εύχομαι από καρδιάς η χρονιά που έρχεται να γεμίσει με φως τις ζωές των ανθρώπων που δοκιμάζονται σε όλο τον κόσμο από την πανδημία και τις συνέπειές της. Με τη δύναμη της πίστης μας και τη συνεχή διεκδίκηση για το καλύτερο, φτάνουμε σε καλύτερες μέρες.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής του ιστορίας με τίτλους και θριάμβους σε όλα τα αθλήματα. Και να είναι βέβαιοι οι εκατομμύρια φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο ότι εργαζόμαστε σκληρά και διαρκώς για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.
Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, δημιουργικότητα και περισσότερα χαμόγελα».
Δείτε επίσης: Σακελλαροπούλου: «Το 2022 θα είναι έτος αισιοδοξίας και ανάτασης» (vid)
- Αυστηρότεροι κανόνες για τη διάλυση και ανακύκλωση πλοίων: Επιπτώσεις στη ναυτιλιακή αγορά
- Εμπρηστική επίθεση στο βενζινάδικο στην Αργυρούπολη: Πώς προκλήθηκε η φωτιά
- Γιώτινγκ: Ο θησαυρός των ελληνικών θαλασσών και το μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού
- «Αθανάσιος Ψαλίδας: η αξία ενός έργου που φωτίζει τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό»
- Σον Μπέικερ: Η επιλογή ηθοποιών δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε followers