Μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών, ο πρώην μπακ της εθνικής Βραζιλίας, της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού και της Φλουμινένσε, Μαρσέλο, αποκάλυψε το μέλλον του.
Σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση, στο πρόγραμμα «El Hormiguero», είπε τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον, τόνισε ότι θέλει να κάνει ταινίες με τη σύζυγό του, να βοηθά καλλιτέχνες, και, μια μέρα, να δουλέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Μαρσέλο, ο οποίος έφτασε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 και έμεινε ελεύθερος στις 24 Φεβρουαρίου 2023, είπε ότι το σώμα του έδινε ήδη «σημάδια» και ότι θα ήθελε να «κάνει άλλα πράγματα στη ζωή του», εκτός από το να περνά περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα του, Κλαρίς – το πρώτο άτομο που έμαθε για την απόφαση – και τα παιδιά του.
Ο Μαρσέλο είπε ότι ένιωθε ότι «πρέπει να ζήσει στο τώρα, να πιει μια μπύρα».
«Αποσύρομαι από το ποδόσφαιρο, αλλά έχω πολλά πράγματα να κάνω. Έχω κρατήσει χώρο για μπύρα. Αυτό που θέλω είναι να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου. Έχω μια εταιρεία εκπροσώπησης παικτών. Έχω μια ομάδα στη Βραζιλία. Έχω περισσότερες εργασίες γραφείου. Θέλω να μπω στον κόσμο της τέχνης, της μουσικής και να κάνω ταινίες με τη γυναίκα μου», αποκάλυψε.
Ο Μαρσέλο εξήγησε ότι αγαπούσε τη μουσική από μικρός και δήλωσε ότι σκοπεύει να βοηθήσει καλλιτέχνες:
«Θέλω να βοηθήσω ανθρώπους που κάνουν τέχνη, να επισκέπτονται γκαλερί, να πάνε στη Malasaña, να είμαι κοντά σε ανθρώπους που κάνουν τοιχογραφίες. Θα δω πώς μπορώ να βοηθήσω αυτούς τους καλλιτέχνες και πώς λειτουργεί. Μου άρεσε επίσης η μουσική από μικρός. Ξέρω μερικούς τραγουδιστές και θα ήθελα να κάνω ένα τραγούδι και να ταιριάξω με αυτούς τους καλλιτέχνες. Αυτό θα ήταν ένα όνειρο. Θα ήμουν κι εγώ ηθοποιός. Είναι δύσκολο, αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω μια σκηνή ή μια ταινία με τη γυναίκα μου. Θα έπαιζα τον κακό ή τον ήρωα, δεν έχει σημασία», είπε ο Μαρσέλο.
Στη συνέντευξη, ο διάσημος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην επιθυμία να εργαστεί «μια μέρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τόνισε ότι η Κλαρίς βλέπει τον σύζυγό της ως προπονητή. Ο Μαρσέλο, ωστόσο, δεν βλέπει τον εαυτό του στον ρόλο αυτό.
Στην ισπανική τηλεόραση, ο πρώην παίκτης μίλησε για πρώην προπονητές και πρώην συμπαίκτες του που τον βοήθησαν στην καριέρα του:
«Πάντα ήθελα να έχω την μπάλα και ο Μουρίνιο μου είπε ότι έπρεπε να την κλέψω πρώτα. Αυτό με βοήθησε πολύ στην προπόνηση. Μου είπε ότι δεν ήξερε πώς να αμυνθώ, αλλά ότι θα με μάθαινε. Με θύμωσε μερικές φορές, αλλά μετά πήγε πολύ καλά», θυμάται.
«Και ο Ζιντάν καταλαβαίνει πολύ καλά τα αποδυτήρια, μου έδωσε μεγάλη χαρά. Είμαι ερωτευμένος μαζί του ως παίκτης και ως προπονητής».
Ο Μαρσέλο είπε ότι διασκέδασε με πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως ο Λούκας Βάσκεθ, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λούκα Μόντριτς.
Είπε επίσης ότι φοβόταν να αντιμετωπίσει τον Κάρλος Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), και εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας ποιος παίκτης τον εξέπληξε περισσότερο:
«Έχω παίξει με πολλούς πολύ καλούς παίκτες. Αυτός που με εξέπληξε περισσότερο ήταν ο Ίσκο. Είναι ο παίκτης από τον οποίο δεν θα κλέψεις την μπάλα», τόνισε ο Μαρσέλο, για τον Ισπανό μέσο της Μπέτις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ