Μαρτίνς: «Θα επιστρέψω στην Πορτογαλία μόνο για μεγάλη ομάδα»

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο

Χωρίς ομάδα εξακολουθεί να είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αφού δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποια άλλη ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο Συνέδριο Παγκόσμιου Σκάουτινγκ αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών και πώς αυτός καταμερίζεται.

Παράλληλα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε και για το πως είναι η ζωή του πλέον που δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Για το πως είναι η ζωή του τους τελευταίους μήνες που δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα:

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας».

Για την προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία:

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου.

Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Παίρνει ρουμανικό διαβατήριο ο Λάιτνερ και μπαίνει στο αγωνιστικό πλάνο