Σημαντικός ο αποψινός αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία
Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο αποψινός αγώνας (29.03, 19:00) της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία στο «Θ. Κολοκοτρώνης», καθώς θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 και, κατ΄ επέκταση, θα δώσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση.
Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, από την οποία δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με συνέπεια όλοι οι διεθνείς να βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Σίμου.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα με τους Πορτογάλους οι νεαροί διεθνείς θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, εκτός του προφανούς βαθμολογικού. Στις εξέδρες του αρκαδικού γηπέδου θα βρεθεί, ανάμεσα στους άλλους θεατές, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Γουστάβο Πογέτ, που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη.
- Επίθεση συμμοριών σε φυλακή στην Αϊτή – Δραπέτευση 529 κρατουμένων
- Οι ΗΠΑ στέλνουν δεύτερο αεροπλανοφόρο για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή
- Κέτο: Η δίαιτα που προωθεί την αντιγήρανση;
- Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσβλέπει σε παραδόσεις πυραύλων Taurus από τη Γερμανία
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Οι στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας στο στενό της Ταϊβάν εντείνουν τις εντάσεις