Με το χάλκινο της Σταυρίδου επέστρεψε η εθνική από το Ευρωπαϊκό U22

Επιστροφή στην Αθήνα για την εθνική ομάδα πυγμαχίας μετά την εξαιρετική παρουσία Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 που διεξήχθη στην Κροατία

Η ελληνική αποστολή, επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Βάσως Σταυρίδου, η οποία έδειξε όχι μόνο το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο, αλλά και την αδάμαστη θέληση της που την οδήγησε στο βάθρο των νικητών. 

Οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ήταν στο σύνολο τους εξαιρετικές με κύριο χαρακτηριστικό το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν σε όλες τις συναντήσεις. Οι Έλληνες Πυγμάχοι πραγματοποίησαν μοναδικές εμφανίσεις, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και παράλληλα απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. 

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχθηκε με ανθοδέσμες, γεμάτος υπερηφάνεια, την ελληνική αποστολή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, συγχαίροντας έναν έναν και μία μία ξεχωριστά τους αθλητές για τη συμμετοχή, το ήθος και την αγωνιστικότητά τους.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος που η Ελλάδα επέστρεψε από ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με μετάλλιο, αναφέρθηκε στο ήθος και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών λέγοντας πως το μέλλον τους ανήκει, ενώ δήλωσε πως είναι πραγματικά συγκινημένος που η ελληνική πυγμαχία ζει την πιο… χρυσή σελίδα της.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εφαρμόζοντας πολιτικές επιβράβευσης των αθλητών, θα πριμοδοτήσει ξεχωριστά με το ποσό των 1.000 ευρώ τον κάθε αθλητή της Εθνικής ομάδας που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 που διεξήχθη στην Κροατία. 

Δείτε επίσης: Ντι Μαρία: «Tελευταίο παιχνίδι στην Αργεντινή»