Με 17 παίκτες της Α΄ ομάδας, εκ των οποίων οι τρεις προέρχονται από τραυματισμό,ταξίδεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης για το Μάντσεστερ, όπου αύριο (15/3) θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ, στον δεύτερο αγώνα τους για τη φάση των «16» του Champions League.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χοσέ Μαρία Χιμένες, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Κάντιθ (11/3), αλλά δηλώνει έτοιμος να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ», παρά τον κίνδυνο ενός πιο σοβαρού τραυματισμού (δεδομένης μάλιστα και της ευπάθειας του Ουρουγουανού αμυντικού σε μϋικά προβλήματα).
Στην αποστολή των «ροχιμπλάνκος», η οποία συμπληρώνεται από έξι παίκτες της Β΄ ομάδας, μετέχουν επίσης οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μάριο Ερμόσο και Ζοφρουά Κοντογκμπιά. Ειδικά ο Αφρικανός μέσος, δεν έχει καν μπει στις ομαδικές προπονήσεις και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο μόνο ως λύση έσχατης ανάγκης.
Ο Σιμεόνε δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βας, Βρσάλικο, Λεμάρ, Κούνια, καθώς και τον τιμωρημένο Καράσκο.
Δείτε επίσης: Το υπουργείο Υγείας ανοίγει τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο
- Βατικανό: Κρίσιμες στιγμές για τον Πάπα Φραγκίσκο και ο καρδινάλιος που βρίσκεται κοντά του