Μελισσανίδης: «Μια χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ»

Επιστολή στον Σύνδεσμο Φίλων ΑΕΚ Κατερίνης έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ να τονίζει ότι αυτή η χρονιά ήταν ορόσημο για την ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή που διαβάστηκε στα γενέθλια του συνδέσμου:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στη δική μας γη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα.

Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ, πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δεν ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα.

Κατακτήσαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια. Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου.

Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπτίπτει και με τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του συνδέσμου σας. Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια!».

Δείτε επίσης: Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League για να λάβουμε την αναγνώριση που μας αξίζει»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com