Μετά τα PAOK TV, Panathinaikos TV, έρχεται το Volos TV!

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, και ο Βόλος κάνει το δικό του κανάλι, το Volos TV, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο.

Την αρχή είχε κάνει ο «Δικέφαλος», δημιουργώντας το PAOK TV και μεταδίδοντας μέσα από αυτό τις περσινές εντός έδρας αναμετρήσεις του, μετά την αδυναμία του να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ακολούθησε προσφάτως ο Παναθηναϊκός, με το Panathinaikos TV και πλέον δικό του κανάλι αποκτά και ο Βόλος, ο οποίος είχε συνταχθεί με τους «ασπρόμαυρους» και τους «πράσινους» στο ζήτημα των τηλεοπτικών, ζητώντας να μην αρχίσει το πρωτάθλημα εάν δεν εξασφαλίσουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική στέγη.

Η ανακοίνωση του Βόλου για το Volos TV:

«Ο Βόλος συνεχίζει να κάνει άλματα μπροστά και το Volos TV είναι πλέον γεγονός.

Η πρεμιέρα στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανθεσσαλικό στάδιο ο φιλικός αγώνα Βόλος – Ατρόμητος.

Ο φιλικός αγώνας Βόλος – Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Livestreaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα Βόλος – Ατρόμητος μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας.

Για να συνδεθείτε ώστε να κάνετε εγγραφή και να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος πατήστε ΕΔΩ».

Δείτε ακόμη:
Άρης: Οριστική συμφωνία με Γκανέα