Βαρύ είναι το κλίμα για τον προπονητή του Ατρομήτου Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος μετά την σημερινή ήττα με 3-0 μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας.
Οι Περιστεριώτες μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν μόλις έναν βαθμό, αυτόν που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο Ισπανός τεχνικός είναι πλέον σε δύσκολη θέση κυρίως λόγω της κακής εικόνας που παρουσιάζει ο Ατρόμητος στην εκκίνηση της σεζόν.
Είναι πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις στον τομέα του προπονητή με το όνομα του πρόσφατα απολυμένου, Γιαννίκη να επανέρχεται στο προσκήνιο.
Δείτε επίσης: Παρελθόν από τους Μάβερικς ο Βούλγαρης
- Νέος προπονητής των Ντάλας Μάβερικς ο Ντάστι Μέι
- Δημιουργία Γραφείου Νέων Ιατρών από τον ΙΣΑ για στήριξη και ενδυνάμωση
- Ενδοσκοπική Επέμβαση Βουβωνοκήλης με την Πρωτοπόρο Μέθοδο TEP
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ χαρακτηρίζει την αύξηση των ενοικίων «δείγμα υγείας» της οικονομίας
- Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καύσωνα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

