Μια πολύ ιδιαίτερη διαμάχη έχει προκύψει μεταξύ μιας πιτσαρίες και της UEFA, λόγω της ονομασίας μιας… πίτσας.
Το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – εξηγεί η γερμανική ταμπλόιντ Bild – έχει κινήσει διαδικασίες κατά του εστιατορίου «Pizza Wolke» λόγω του ονόματος μιας από τις πίτσες του μενού.
Το εν λόγω εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να παραγγείλουν μια πίτσα με το όνομα «Champignons League».
Η UEFA – εξηγεί η εφημερίδα – θεωρεί τη χρήση αυτής της διατύπωσης ως παραβίαση των κανόνων αδειοδότησης, δεδομένου ότι το «Champions League» είναι δικό της σήμα κατατεθέν και, κατά τον οργανισμό, μοιάζει πολύ με αυτό που χρησιμοποιεί το εστιατόριο με τη λέξη-λογοπαίγνιο.
Δείτε επίσης: Αυγενάκης: «Η ΕΠΟ αποκρύπτει αυστηρή επιστολή από FIFA/UEFA για άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης»
- Ο Γουόλκοτ επιστρέφει στην κορυφή του ακοντισμού από το Τρίνινταντ
- Συντάξεις: Ποιες είναι οι ημερομηνίες καταβολής
- Συνέδριο ΣΕΒ για την τεχνητή νοημοσύνη: Η Ελλάδα σε κομβικό ρόλο στον ευρωπαϊκό διάλογο
- Η παρουσία φιλάθλων στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο
- UCL: Σημαντικά ορόσημα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων