Μίλτος Τεντόγλου: «Θα πάρω μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι»

Τον καλύτερό του εαυτό θα δώσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου το καλοκαίρι ο Μίλτος Τεντόγλου, που εμφανίστηκε έτοιμος να κατακτήσει άλλο ένα μετάλλιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τον ίδιο να μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ αναφορικά με τους στόχους του αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν για να κατακτήσει κανείς μετάλλιο.

propoli

«Είναι άλλο επίπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μπορεί να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής Ευρώπης, να κερδίζεις παντού, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι άλλος αγώνας, θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις και να επικρατήσεις εκεί πέρα.

Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έβλεπα και τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ καλοί και πήγαινα απλά για το μετάλλιο.

Η πεποίθηση για το χρυσό μετάλλιο μου εκείνη τη μέρα του τελικού. Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι! Αλλά για την πρώτη θέση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το 2021 στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλεγα μέσα μου ένα αλματάκι χρειάζεται για να νικήσω, ένα 8.25μ., θα ήταν χαζομάρα να μην το καταφέρω».

Δείτε επίσης: ΕΛΑΣ: 28 συλλήψεις κατά την επιχείρηση εκκένωσης της Νομικής- Κατασχέθηκαν ρόπαλα, κράνη και πανό

Loading