Το δικό του μήνυμα για την σημερινή μάχη κόντρα στην Μαρσέιγ έστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:
Για την «ρεβάνς» της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 22:00, στο ιστορικό Γήπεδο Τούμπας, την Olympique de Marseille.
Σ’ ένα ακόμα ιστορικό ευρωπαϊκό βράδυ στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία και να πάρει μία τεράστια πρόκριση στους «4» του θεσμού.
Σε μία Τούμπα η οποία αναμένεται να «βράζει», από την δυναμική παρουσία του μεγάλου Λαού του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να δώσουν μία μοναδική παράσταση, έχοντας ως στόχο να βάλουν τα ονόματα τους σε ακόμα μία «χρυσή» σελίδα της ιστορίας.
Φίλε του ΠΑΟΚ, μόνο σου «όπλο» απέναντι στους αντιπάλους θα πρέπει να είναι η φωνή σου και ο μοναδικός παλμός σου, στοιχεία τα οποία σ’ έχουν κάνει να ξεχωρίζεις σε όλο τον κόσμο. Θα πρέπει να μείνεις μακριά από τις προκλήσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν μπροστά σου, και να γίνεις «ασπίδα» στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας.
Για 1926 λόγους… την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!
Δείτε επίσης: Μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί μια γροθιά»
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού μαθητών-μαθητριών στις 3 και 4 Μαΐου
- ΠΑΣΟΚ: Η Πολιτική Προστασία απαιτεί ουσία και όχι εντυπώσεις
- Σημαντική ανάπτυξη στις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Κοσόβου
- Μπάγερν: Έτοιμη για τον τίτλο με τον Χάρι Κέιν και την ιστορική στιγμή του Τόμας Μίλερ
- Η περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων