Το δικό του μήνυμα για την σημερινή μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Δικέφαλος μετά και την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0, παρέμεινε στον δρόμο των νικών, και θέλει να διευρύνει το σερί του. Γεγονός που θα του δώσει τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική ώθηση για την νέα χρονία.
Ζητούμενο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι να μπει το 2022, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πορευθεί με το απόλυτο των νικών, σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτες του Δικεφάλου να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα που διαθέτουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Δείτε επίσης: Ιβάν Σαββίδης: Δυσαρεστημένος και προδομένος από την στάση του Βαρέλα
- «Νίκη-ανάσα για τη Ναντ με 10 παίκτες, 1-0 τη Λιλ»
- Τι ώθησε την εμφάνιση της ζωής στη Γη; Νέα έρευνα ενδεχομένως ρίχνει φως στο μυστήριο
- Το μυστήριο των σκιών: Πιστός στην Κέιτ Μπλάνσετ ο Μάικλ Φασμπέντερ;
- Βασίλης Κικίλιας: Ο Πειραιάς θα είναι το νέο μου σπίτι, με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 71-61: Σημαντική νίκη για τον Δικέφαλο