Μήτογλου: Η ομάδα είναι πρωταρχική προτεραιότητα

Μήτογλου: Η ομάδα είναι πρωταρχική προτεραιότητα

Ο Μήτογλου αναλύει την νίκη του Παναθηναϊκού και τη σημασία της ομαδικής δουλειάς ενόψει Euroleague. Ο Παναθηναϊκός, μετά τη σπουδαία νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ με σκορ 91-90, προετοιμάζεται για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ανατολού Εφές, που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21:15, μεταδίδεται από το NovaSports Prime. Το απόγευμα της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε προπόνηση με τη συμμετοχή 30 φιλάθλων της ομάδας.

Μετά την προπόνηση, ο Ντίνος Μήτογλου παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την πρόσφατη νίκη αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση. Ο Μήτογλου τόνισε ότι η ομάδα μπαίνει σε κάθε αγώνα με έναν κοινό στόχο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Επεσήμανε ότι η συλλογική επιτυχία του Παναθηναϊκού υπερέχει των ατομικών προσπαθειών και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν το παν για να επιτευχθεί η νίκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να είμαστε έτοιμοι, να μην εφησυχάσουμε με αυτή τη νίκη, γιατί σε 24 ώρες έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι». Ο Μήτογλου ανέφερε την μεγάλη προσωπικότητα της ομάδας, το έργο των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, καθώς και τη σημαντική υποστήριξη του κόσμου που συνέβαλε στην επιτυχία.

Για την παρουσία των φιλάθλων στην προπόνηση μέσω του προγράμματος επιβράβευσης CLUB 1908, δήλωσε: «Είναι εξαιρετική και όμορφη η πρωτοβουλία να βλέπουμε τους φιλάθλους κοντά μας και να μας παρακολουθούν».

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play