Μοχάμεντ Σαλάχ: «Δεν μπορώ να μπω πραγματικά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου τώρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του αγγλικού Τύπου, ο Αιγύπτιος επιθετικός, ενημέρωσε την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, για την πρόθεσή του να μείνει στην ομάδα

    Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, από την εφημερίδα «The Sun», ο κορυφαίος σκόρερ της ιστορικής ομάδας, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια: «Δεν μπορώ να πω τίποτε. Εχω ήδη εκφράσει αυτό που θέλω πολλές φορές, αλλά δεν μπορώ να μπω πραγματικά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου τώρα, γιατί είναι μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση».

    Ο Σαλάχ προτιμά στην παρούσα φάση, να επικεντρωθεί στις επερχόμενες υποχρεώσεις της Λίβερπουλ και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρά να ασχολείται με την ανανέωση του συμβολαίου του: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει γι’ αυτό το ζήτημα. Δεν μπορώ να είμαι εγωιστής και να μιλάω για εμένα, γιατί βρισκόμαστε στην πιο σημαντική περίοδο για την ομάδα, οπότε πρέπει απλώς να μιλήσω για την ομάδα και να επικεντρωθώ σε αυτό που θα συμβεί στην ομάδα. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Ελπίζω να είμαστε πιο αισιόδοξοι και να δούμε τι θα γίνει».

Δείτε επίσης: Tσιτσιπάς: «Να παίξω όπως σήμερα, με αποφασιστικότητα και προσοχή»