Μουντιάλ 2022: Το στοίχημα 100 ευρώ των Σέζνι-Μέσι για το πέναλτι!

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποκάλυψε on-camera ότι έπαιξε στοίχημα 100 ευρώ με τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή του VAR check για το πέναλτι της Αργεντινής, δηλώνοντας ότι δεν θα του δώσει τα χρήματα γιατί… δεν τα χρειάζεται.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι το «χρυσό γάντι» του φετινού Μουντιάλ ως τώρα, με τις δύο επεμβάσεις του από την άσπρη βούλα και τις συνολικές του εμφανίσεις να οδηγούν την Πολωνία στους «16». Η επιτυχία του απέναντι στον Λιονέλ Μέσι στο Πολωνία-Αργεντινή, πάντως, είχε και… ξεχωριστό παρασκήνιο, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κίπερ της Γιουβέντους, οι δυο τους στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι!

propoli

Ο ρέφερι Μάκελι πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ μετά από ειδοποίηση του VAR και σε αυτό το διάστημα ο Πολωνός κίπερ είπε στον Μέσι πως ποντάρει 100 ευρώ στο ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι. Στοίχημα που το έχασε, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να πληρώσει τον Αργεντινό καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

Δείτε επίσης: Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Την εργασία του skipper την κάνω από τα 18 μου, είναι δεύτερη φύση μου η θάλασσα»

Loading