Ο προπονητής της Μπάγερν όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, μετά από δύο εβδομάδες λόγω μόλυνσης από την Covid-19
Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εξακολουθείς να νιώθεις ότι υπάρχει κάτι στο σώμα σου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Νιώθω καλά και πιστεύω και ελπίζω ότι το τεστ αύριο θα είναι αρνητικό και θα είμαι εκεί. Υπάρχουν πολύ χειρότερες μοίρες στη ζωή από το να είσαι στο σπίτι για 14 ημέρες. Είναι φυσικά ασυνήθιστο και θέλεις να δουλέψεις με τους παίκτες και να είσαι στον πάγκο της ομάδας. Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει αύριο.»
Παράλληλα ανφέρθηκε στην ταπεινωτική ήττα με 5-0 από την Γκλάντμπαχ: «Απέναντι στη Γκλάντμπαχ πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν, αλλά απέναντι στην Ουνιόν τα πήγαμε καλά για μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τους 12 βαθμούς και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ»
Η ήττα από την Γκλαντμπαχ:
Δείτε επίσης: Ντιέγκο Μαραντόνα: Αποκαλύφθηκε το επιβλητικό μνημείο προς τιμήν του (vid)
- Δύο συλληφθέντες για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην ΝΑ Αττική με λεία άνω των 40.000 ευρώ
- Γάζα: Ισραηλινή επίθεση δίπλα σε κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας – 26 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες
- Παυλίδης: Ο μοναδικός στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο
- Ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-Ναμίμπια: Η πρέσβης Λίντα Σκοτ σε συναντήσεις στην Αθήνα
- ΕΚΕΑ: Πλήρης κάλυψη αναγκών σε αιμοπετάλια στην Αττική και άμεσα επεκτείνεται στη Βόρεια Ελλάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr