Ναδάλ: «Πριν δύο μήνες, δεν ήξερα αν θα μπορώ να παίξω τένις ξανά»

Ο Θρυλικός Ισπανός, επικράτησε του Ντένις Σαποβάλοφ και μιλώντας στον Τζίμι Κούριερ εντός της Rod Laver Arena, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Australian Open

“Δεν ξέρω πως κατάφερα να το γυρίσω. Με είχε καταστρέψει. Στάθηκα τυχερός στο ξεκίνημα του πέμπτου σετ. Στο ξεκίνημα του ματς έπαιζα σπουδαία. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ντένις, είναι ταλαντούχος, επιθετικός και σερβίρει σπουδαία. Είχα τις ευκαιρίες μου στο ξεκίνημα του τρίτου σετ και μετά άρχισα να αισθάνομαι λίγο κουρασμένος και με πίεσε. Είναι απίστευτο για μένα να βρίσκομαι ξανά στα ημιτελικά” είπε αρχικά ο Ναδάλ.

Για το πρόβλημα στο στομάχι του είπε: “Το στομάχι μου άρχισε να μην είναι πολύ καλά. Ζήτησα αν μπορούν να κάνουν κάτι. Πήγαμε μέσα και κάναμε κάποια τεστ για να δω αν είμαι καλά. Πήρα μερικά χάπια για να προσπαθήσω να βελτιώσω το πρόβλημα. Ήμουν τυχερός που σέρβιρα εξαιρετικά στο 5ο σετ”

“Είναι σημαντικό που έχω δύο ημέρες ξεκούρασης. Δεν είμαι 21 πια. Μετά από αυτό το ματς, είναι σπουδαίο να έχω δύο μέρες. Ήταν ένα σπουδαίο τεστ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τα ημιτελικά. Είναι υπέροχο για μένα να μπορώ να παίξω ένα ακόμη ματς στη Rod Laver Arena” υπογράμμισε.

Όσον αφορά την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε το προηγούμενο διάστημα“Η αλήθεια είναι ότι πριν δύο μήνες, δεν ήξερα αν θα μπορώ να παίξω τένις ξανά. Είμαι εδώ, είναι ένα δώρο ζωής για μένα που βρίσκομαι εδώ και το διασκεδάζω”

Δείτε επίσης: Καμερούν: Oκτώ νεκροί – δεκάδες τραυματίες