Μετανιωμένος για το συμβάν με τον Μαρκίφ Μόρις εμφανίστηκε ο Νίκολα Γιόκιτς μετά το παιχνίδι του Ντένβερ με το Μαϊάμι στο οποίο οι Νάγκετς επικράτησαν με 113-96.
Πιο συγκεκριμένα περίπου δυόμιση λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ το ματς είχε κριθεί, ο Μόρις έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Σέρβο ο οποίος ανταπέδωσε με σκληρότατο σπρώξιμο και με αποτελέσμα να αποβληθούν και οι δύο παίκτες από τον αγώνα.
Ο περυσινός MVP στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τόνισε πως δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι και νιώθει άσχημα:
«Ήταν μία ηλίθια κίνηση και νιώθω άσχημα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι αλλά ήταν στη μέση του αγώνα. Δεν τον είχα δει νόμιζα ότι ήταν φάουλ επειδή είχε προηγηθεί ένα σκληρό μαρκάρισμα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι έπρεπε να εστιάσω στο πως θα δώσω τη νίκη στην ομάδα μου. Ήταν μία κακή στιγμή, μία στιγμή αδρεναλίνης και έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ένιωσα άσχημα μόλις είδα ξανά το βίντεο, ήταν κακή κίνηση από πλευράς μου».
- Κακοκαιρία: Έκτακτο μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Χίο, Σάμο και Ικαρία
- Λας Πάλμας: Ένα πολύτιμο βαθμό στο Βίγκο
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Οδηγίες και προειδοποιήσεις για τα ζώδια σήμερα [Τρίτη 01.04.2025]
- Σφοδρές βροχές στη Μύκονο: Εξαιρετικά υψηλές καταγραφές από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
- Σημαντική αύξηση των ενοικίων γραφείων στην Αθήνα – Ανάλυση ανά περιοχή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr