Νέα ημερομηνία για τον αγώνα της Ίντερ με την Μπολόνια

Νέα ημερομηνία ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής για τον εκτός έδρας αγών της Ίντερ με την Μπολόνια που ακυρώθηκε στις 6 Ιανουαρίου 

Ο αγώνας για την 20ή αγωνιστική της Serie A ματαιώθηκε λόγω της αδυναμίας των γηπεδούχων να παραστούν στο γήπεδο εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων της Covid-19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους.

Συνολικά 4 αγώνες της Serie A ματαιώθηκαν στις 6 Ιανουαρίου λόγω αδυναμίας ομάδων να παραστούν στο γήπεδο, εξαιτίας των κανονισμών και των οδηγιών απ’ τις υγειονομικές αρχές.

Ένα απ’ αυτά τα ματς ήταν ο αγώνας Μπολόνια-Ίντερ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σε καραντίνα από τις τοπικές υγειονομικές αρχές, λόγω του ξεσπάσματος της Covid-19 στο εσωτερικό της ομάδας.

Η Λίγκα είχε αποφασίσει να εμμείνει αρχικά στο πρωτόκολλό της, αρνούμενη να αναβάλλει αγώνες εφόσον οι ομάδες είχαν τουλάχιστον 13 παίκτες, με έναν διαθέσιμο τερματοφύλακα. Και κατακύρωσαν τον αγώνα υπέρ της Ίντερ με 3-0.

Ο αθλητικός δικαστής Τζεράλντο Μαστραντρέα ωστόσο, αποφάσισε να μην τιμωρήσει την Μπολόνια για την «απουσία» της απ’ το γήπεδο, θεωρώντας πως δεν ήταν υπεύθυνη απ’ τη στιγμή που είχε μπει συνολικά σε καραντίνα από τις τοπικές υγειονομικές αρχές και ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου.

Σύμφωνα με τον δικαστή Τζεράλντο Μαστραντρέα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του και για τα άλλα τρία ματς της 6ης Ιανουαρίου που ματαιώθηκαν.  

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δείτε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Φεύγει ο Πέλκας και έρχεται ο Σαλάι