Συνηθισμένος να βρίσκεται στο επίκεντρο, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον των μέσων ενημέρωσης στη συνέντευξη Τύπου της Παρί Σεν Ζερμέν, ενόψει της αυριανής (09/03) επαναληπτικής σύγκρουσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στους «16» του Champions League.
«Είμαι έτοιμος. Για μένα και για τον Μέσι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι», διαβεβαίωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θυμήθηκε ότι έζησε υπέροχα απογεύματα και νύχτες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αυτό το γήπεδο πριν από πολλά χρόνια.
«Αύριο είναι ένα ματς που θέλουν να παίξουν οι παίκτες. Πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Είναι λεπτά που δεν θα επαναληφθούν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα τα δώσω όλα. Πρέπει να έχεις μεγάλη νοοτροπία για να παίξεις ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αυτές οι στιγμές δεν συμβαίνουν συχνά. Έχω προετοιμαστεί να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίξω», τόνισε ο Βραζιλιάνος.
«Αν παίξουμε μαζί, σε επίθεση και άμυνα, θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να πάμε μακριά. Αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι να κερδίσουμε το Champions League, αν παίξουμε ως ομάδα μπορούμε να το πετύχουμε. Η πρόκριση είναι 50-50 Δεν υπάρχει φαβορί, έστω κι αν έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Υπάρχουν πολύ δυνατοί παίκτες και στις δύο ομάδες», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για τον Μπαπέ, είπε: «Νομίζω ότι ο Κιλιάν είναι καλά».
Ο Νεϊμάρ μίλησε και για την απουσία του Κασεμίρο:
«Είναι ο καλύτερος στη θέση του. Όμως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ίδιο τρόπο, αν και για τον Αντσελότι θα είναι δύσκολο», είπε χαμογελώντας για τον συμπατριώτη του, που μαζί με τον επίσης τιμωρημένο Μέντι, δεν θα μπορέσουν να είναι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν.
Δείτε επίσης: ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα»
- Επίθεση συμμοριών σε φυλακή στην Αϊτή – Δραπέτευση 529 κρατουμένων
- Οι ΗΠΑ στέλνουν δεύτερο αεροπλανοφόρο για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή
- Κέτο: Η δίαιτα που προωθεί την αντιγήρανση;
- Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσβλέπει σε παραδόσεις πυραύλων Taurus από τη Γερμανία
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Οι στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας στο στενό της Ταϊβάν εντείνουν τις εντάσεις
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ